WIJ SPREIDEN UW IDEE uit, die het beter leven drijven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Tronsun Motor Co., Ltd Fabrieksreis

Omar was professioneel en ging van zijn manier uit om me te helpen mijn steekproeven voor de prototypemanifestatie op tijd worden.

—— James Pereira

Te behandelen goed, werkend aan pasmunten. Uitstekende productiekwaliteit.

—— Graham Lynch

De briljante dienst, van begin tot einde. De goede mededelingen door en het product kwamen op tijd aan. Het product is uitstekende kwaliteit en zeer goed verpakt. Wij zullen tot van dit bedrijf opnieuw opdracht geven. Zeer eerlijk, betrouwbaar en efficiënt bedrijf om te behandelen. Zeer tevreden kregen zij in aanraking met ons en zij zijn een krediet aan Alibaba. Speciaal dankzij

—— Julie Davies

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De Tronsunmotor heeft een brede productiecapaciteitwaaier, een borstelgelijkstroom motor, brushless gelijkstroom-motor en versnellingsbakmotor. Wij hebben onze eigen onafhankelijke workshops voor de productielijn. Het grootste deel van zijn productmateriaal zijn automatisch om een capaciteit van de hoog volumeoutput te verzekeren, die equipement als 4 in 1 gelijke van endcapassy, automatische windende gelijke, automatische solderende gelijke, automatische rotor in evenwicht brengende gelijke gebruiken.

  Shenzhen Tronsun Motor Co., Ltd

  Shenzhen Tronsun Motor Co., Ltd

   

 • OEM / ODM

  Wij kunnen OEM/ODM-productontwerp verstrekken.

  Shenzhen Tronsun Motor Co., Ltd

  Shenzhen Tronsun Motor Co., Ltd

 • R & D

  Wij hebben ingenieur ervaren, kunnen wij naar maat gemaakt de prestaties u wenst. Wij kunnen het voltage, snelheid van de motor aanpassen, en de geschikte verminderingsverhouding van de versnellingsbak ontwerpen. Wij kunnen nieuwe typeversnellingsbak volgens uw vereisten ontwikkelen als uw hoeveelheid aan onze vereisten kan voldoen.

Contactgegevens
Shenzhen Tronsun Motor Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Omar

Tel.: 86-755-23771495

Fax: 86-755-23771495

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)