WIJ SPREIDEN UW IDEE uit, die het beter leven drijven.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Tronsun Motor Co., Ltd Kwaliteitscontrole

Omar was professioneel en ging van zijn manier uit om me te helpen mijn steekproeven voor de prototypemanifestatie op tijd worden.

—— James Pereira

Te behandelen goed, werkend aan pasmunten. Uitstekende productiekwaliteit.

—— Graham Lynch

De briljante dienst, van begin tot einde. De goede mededelingen door en het product kwamen op tijd aan. Het product is uitstekende kwaliteit en zeer goed verpakt. Wij zullen tot van dit bedrijf opnieuw opdracht geven. Zeer eerlijk, betrouwbaar en efficiënt bedrijf om te behandelen. Zeer tevreden kregen zij in aanraking met ons en zij zijn een krediet aan Alibaba. Speciaal dankzij

—— Julie Davies

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Wegens betekenis van productenkwaliteit, Trpnsun-heeft de Motor een perfect Systeem voor kwaliteitscontrole om geplant te verzekeren ons product klanten verschillende strenge eis kan ontmoeten.

 

Wij hebben voldoende middelen om u te maken kwaliteitsprobleem geloven zijn geen probleem aan Tronsun-Motor. Na een reeks van lijninspectie aan elk productieproces (rotor, stator, commutator, endplay, prestatiescontrole enz.), hebben wij ook een volledig de kwaliteitscontrolemechanisme die van 100% diverse het testen apparaten en vele professionele QC ingenieurs gebruiken.

 

Contactgegevens
Shenzhen Tronsun Motor Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Omar

Tel.: 86-755-23771495

Fax: 86-755-23771495

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)